Ridderskole

Bliv ridder for en dag!

Hver tirsdag og torsdag fra uge 27-31.

Ved du hvad det kræver for at blive ridder? Hvordan træner en ridder og hvordan holder han sig i form? Hvilke regler og etiketter skal en ridder kunne?

At være ridder var krævende – man skulle være i fysisk god form og træne styrke og udholdenhed, mestre forskellige typer våben, være stærk nok til at bære en tung rustning i mange timer og samtidig skulle en ridder kunne opføre sig høvisk og galant.

Kunne du tænke dig at være ridder for en dag? Er du mellem 8-12 år? Så læs videre…

Sommerferien kan føles lang og dagene kan være lidt kedelige for børnene. Forældrene står nærmest på hovedet for at finde på aktiviteter til poderne.

Det har Middelaldercentret en løsning på!

Hver tirsdag og torsdag i uge 27-31 (3. juli til 2. august) afholder vi ridderskole for børn i alderen 8-12 år.

De unge ridderaspiranter vil blive trænet i de discipliner en ridder i middelalderen skulle igennem - der findes skriftlige kilder, der beretter om, hvordan en fransk ridder trænede for at hold sig i form!

Der skal prøves rustninger, trænes med sværd og kæmpes mod ridder Rani. Dem der består, bliver slået til væbner af Sundkøbing!

Vi lover en dag fuld af oplevelser, sved på panden og nye udfordringer - vi kan nok også godt love at de er trætte, når de kommer hjem!

Aktiviteterne foregår fra 10:30-12:30 og man skal huske praktisk tøj.
Det koster 135 kr pr. barn (entré til Middelaldercentret og ridderskole).

Der er begrænset antal pladser (20 stk), så skynd jer at melde jer til!

Tilmelding til Joakim Løvgren på joakim@middelaldercentret.dk eller i indgangen på Middelaldercentret.