francisk9.jpeg

3 December - Sankt Nicolaus - Middelalderens ”julemand”

Fortællinger med Malin Westerlund for hele familien 

Kom og få historien om, hvordan middelalderens folkekære helgen blev til ham, vi kender som Julemanden, og hør nogle af middelalderens populære legender om Sankt Nicolaus frit genfortalt af Malin Westerlund, freelance skribent og formidler – og med stærke forbindelser til Bari, hvortil en god del af de jordiske rester af Sankt Nicolaus i 1087 blev hentet fra Myra på Tyrkiets sydkyst, tyvstjålet af lokale sømænd, og siden har været stedt til hvile. 

I anledning af Sankt Nicolaus’ dag består menuen i vores temarestaurant denne aften af retter fra det italienske køkken i middelalderen: 

•    Forret:  Polpette di Saint Nicolas med grøn sauce
•    Suppe: Porresuppe med stegte middelalderlige gnocchi
•    Hovedret: Omelet med krydderurter og hertil rodfrugtsalat

Der serveres Sankt Nicolaus-brød til alle retter.


Lørdag d. 3. december
kl. 16:00, middag kl. 17:30

Deltagelse 425 kr. 

Tilmelding senest den 30. november

Ret til ændringer i programmet forbeholdes, så hold øje med denne side for flere oplysninger.

slide1.jpg

Kontakt os

Du altid er velkommen til at kontakte os med generelle spørgsmål.

message.png
phone-call.png