Ridderturnering_MC_header01.jpg
triangle4.png

PLANLÆG DIT
BESØG

Praktiske informationer om et besøg på Middelaldercentret

Herunder findes information om åbningstider, priser, hunde, adgang for dårligt gående, parkering og al information, du har behov for i forbindelse med et besøg på Middelaldercentret. Finder du ikke det, du søger, er du velkommen til at kontakte os.

Vi ved at mange af vores gæster elsker at tage på tidsrejse, og for nogen er der et ønske om at opleve rejsen iført udklædning eller historisk dragt.

På Middelaldercentret arbejder vi med levende formidling. Vi bestræber os på at skabe et så autentisk miljø som muligt, inden for de rammer vi har sat, og det gælder også de klædedragter, som medarbejdere og frivillige formidlere har på.

 

For ikke at skabe forvirring – hvem er gæst og hvem er frivillig – beder vi dig komme i almindeligt tøj og ikke udklædt eller i historisk dragt som besøgende på Middelaldercentret. Hvis frontpersonalet er i tvivl, udleverer de et lille skjold, som du skal bære, mens du er på Middelaldercentret, som viser at du er gæst. På den måde sikrer vi den bedste oplevelse for alle vores gæster. 

Vi takker for forståelsen.

Middelalderadelsmand ved Middelaldercentret i Danmark.

generelle spørgsmål

slide1.jpg

KONTAKT OS

Du altid er velkommen til at kontakte os med generelle spørgsmål.

message.png
phone-call.png