Gæstgiveriet Den Gyldne Svane på Middelaldercentret
triangle4.png

GÆSTGIVERIET 

Velkommen til Gæstgiveriet Den Gyldne Svane​

I Den Gyldne Svane kan du prøve at spise, som man gjorde i middelalderen. Gæstgiveriet er indrettet med åbent ildsted, en folkestue med bænke og plankeborde samt Ridder Svanes fornemme spisesal. Salen er udsmykket med kalkmalerier, smukke blyindfattede glasvinduer og et fornemt glaseret flisegulv. Maden, der serveres, er middelalderlig, og bliver lavet efter danske, tyske og engelske opskrifter fra 1300- til 1500-tallet. Vi arbejder primært med lokale råvarer.

At spise i gæstgiveriet er en totaloplevelse for alle sanser. Lyset er dæmpet, der er middelaldermusik, ilden knitrer i ildstedet, og maden smager anderledes og krydret.

I Den Gyldne Svane søger vi at give vores gæster en ekstra dimension i tidsrejsen, når smagssanserne tages i brug.

Restauranten er åben mandag-søndag fra 12-16 og serverer dagens ret. Hvis I ønsker at bestille mad fra menuen, skal der bestilles bord og menuønsker i forvejen. 

Man skal bestille bord til 93 40 05 46 eller online↗.  Obs ‒ bord skal bookes mindst 48 timer før.

(Vær opmærksom på, at din reservation ikke er gennemført, før du har modtaget en bekræftelse via enten e-mail eller telefon.)

Man behøver ikke en billet til Middelaldercentret for at spise i restauranten. Fortæl blot personalet ved indgangen, at du kun ønsker at besøge restauranten. 

 

Skal du holde en stor fest? Inviter til gilde i Ridder Svanes gæstgiveri Den Gyldne Svane og giv dine gæster en mindeværdig oplevelse!

Gæstgiveriet Den Gyldne Svane logo

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

slide1.jpg

KONTAKT OS

Du altid er velkommen til at kontakte os med generelle spørgsmål.

message.png
phone-call.png