top of page
griffenholm_header2.jpg

Griffenholm

Spændende Escape Rooms og skoleforløb

I skoven ved siden af Middelaldercentret ligger et parallelunivers: Griffenholm.

Griffenholm er et fantasiunivers a la Harry Potter, hvor fantastiske væsener skjuler sig, og en sær professor bor og studerer dyrene.

 

Griffenholm er udviklet som et undervisningsforløb for skoler og institutioner, støttet af Nordeafonden.

Herudover er der escape rooms, der kan bookes til private arrangementer.

 

Griffenholm kan nogle gange være åbent i Middelaldercentrets åbningstid, så vores gæster kan gå en tur på området, men der vil ikke være levende formidling eller mulighed for at besøge husene.

 

På Madam Knubs Venge, lidt nord for Nykøbing Falster, blev der for længe siden anlagt en lille by – Griffenholm – på position 54.47° 32’ N, 11.50° 26’ Ø.

 

I Griffenholm bor professor Julius Abraham Griffenholm og hans assistenter. Deres mission er at finde og indsamle viden om middelalderens fabeldyr og andre mystiske og overnaturlige væsner.

 

Griffenholm er en helt unik oplevelse for skoler, familier, firmaer på tur og andet godtfolk, der tør bevæge sig ind i professorens verden.

 

Her kan klassen få en oplevelse ud over det sædvanlige, når de skal igennem vores fordybelsesforløb. Her skal der løses gåder og opgaver, mens professorens steampunkklædte assistenter overvåger eleverne. Nøgleord er fordybelse, langsomhed og  grundighed - det handler ikke om at blive først færdig, men om at forstå..

 

Skal firmaturen være lidt anderledes? Skal fødselsdagen have en sjov start?

Book et escape room i Griffenholm - en ganske særlig oplevelse, hvor I kæmper mod tiden for at løse gåderne!

GG_image.jpg
slide1.jpg

Kontakt os

Du altid er velkommen til at kontakte os med generelle spørgsmål.

message.png
phone-call.png
bottom of page