top of page
Sundkoebing_MC05.jpg

Private arrangementer

Skal familien have en ekstraordinær oplevelse til den runde fødselsdag? Trænger den årlige familieudflugt til et pift eller skal barnet holde fødselsdag? Så tøv ikke med at tage kontakt - vi kan skræddersy et forløb, der passer til jer.

 

Vi fordeler deltagerne i hold, og der afsættes ca. 30 minutter pr. aktivitet pr. hold. Bemærk venligst, at visse af aktiviteterne er ret fysiske og at praktisk påklædning og fodtøj anbefales.Holdene skal dyste mod hinanden i forskellige middelalder-discipliner. For eksempel tovtrækning, gamle lege, bueskydning og soldatertræning!  Må det bedste hold vinde!

 

Vi tilbyder også rundvisninger i Sundkøbing, Den Magiske Skov eller Teknologiparken. Få et fagligt indspark med en sjov vinkel.

Udover spændende aktiviteter med et islæt af middelalder, kan vi også tilbyde escape rooms i Griffenholm. Her bor den lidt sære professor J. A. Griffenholm og i hans huse er der forskellige opgaver, der skal løses. Se mere her.

Efter de sjove og spændende aktiviteter, kan I passende slutte dagen med at spise i vores restaurant Gæstgiveriet Den Gyldne Svane, der er indrettet som et gæstgiveri fra 1400-tallet. Her kan I opleve den stemningsfulde atmosfære i krostuen, hvor kroværten byder jer Guds fred og velkommen. Der er levende lys og dæmpet middelaldermusik. Maden I får serveret er lavet efter middelalderlige opskrifter og der indgår kun de ingredienser, der var til rådighed i 1400-tallet. Der vil derfor ikke være kartofler, pasta, agurk eller kaffe til måltidet!

Sundkoebing_MC29.jpg

Priser:

I tilbuddet kan blandt andet indgå:

  • Buebanen (+ instruktør) 1500,00 kr.

  • Tovtrækning og Tyren i det røde hav 800 kr.

  • Gamle lege for børn og voksne 800 kr.

  • Kamptræning: 1500 kr.

 

Bestilt blidekast:

  • Stor: 2.500 kr.

  • Uden for åbningstid: 9.000 kr.

  • Ildkugleskud: 12.000 kr.

 

Rundvisninger:

Vi fordeler deltagerne i hold, og der afsættes ca. 30 minutter pr. aktivitet pr. hold. Bemærk venligst, at visse af aktiviteterne er ret fysiske og at praktisk påklædning og fodtøj anbefales.

cta_mads2.jpg

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om arrangementer, er du velkommen til at kontakte os for uforpligtende tilbud.

bottom of page