top of page
skt_hans_middelaldercentret-10.jpg
paper_mc.jpg

Skt. Hans

23. juni 2024

Vi er glade for at kunne invitere vores gæster til at fejre den fortryllende tradition med Sankt Hans aften. Forbered dig på at fordybe dig i en dag fyldt med fængslende levende historie, bål, spændende ridderturnering og muntert samvær.

 

Sankt Hans aften har en særlig plads i de danske hjerter, da det er årets længste dag. Denne elskede begivenhed omfatter de gamle skikke og legender i Danmark og bringer familier og venner sammen. Kom med, når vi samles omkring vores majestætiske bål, der symboliserer lysets triumf over mørket. Fordyb dig i den festlige atmosfære med en række aktiviteter for alle aldre: Vi har 2 ridderturneringer i løbet af dagen, og vores blider vil skyde med ildkugler, en oplevelse, du ikke vil gå glip af!

 

Lad os mødes på denne magiske aften, og fejre midsommeraftenens rige traditioner. Sæt kryds i kalenderen, spred budskabet, og deltag i et mindeværdigt møde, der vil antænde jeres humør og oplyse natten. Vi ser frem til at skabe minder sammen med jer på Sankt Hans aften!

Entréprisen efter kl. 16:00 er 50 kr. pr. person (Børn 0-3 år — gratis). Billetterne til indgang efter kl. 16 kan kun købes ved indgangen.

mcskthans2024-1.jpg
Gæstgiveriet  (9).jpg

Buffetpakke

Forøg din aften med vores særlige buffetpakke, som kan bookes nu!

 

Middelalderinspireret Buffet

  • To slags kød og middelalder-pølse

  • Grillet årstidens grønsager

  • Tre slags salater

 

Dessert

  • Køkkenchefens hjemmelavede rødgrød med fløde

 

Drikkevarer

  • Ad libitum mellem 17:00-20:00 (lokal fadøl og sodavand ad libitum, samt et glas mjød til desserten)

Din buffetpakke inkluderer også adgang til Middelaldercentret efter 16:00, så du kan fordybe dig fuldt ud i festlighederne.

 

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at fejre Sankt Hans Aften på den mest mindeværdige måde. Book dine buffebilletter nu og vær med til en aften fyldt med historie, spænding og lækker middelalderinspireret mad. Vi ser frem til at fejre med dig!

slide1.jpg

Kontakt os

Du altid er velkommen til at kontakte os med generelle spørgsmål.

message.png
phone-call.png
bottom of page