top of page
MC_efterårsferie_-11_edited.jpg

16.-20. oktober - Efterårsferie

Fantastisk efterårsferie på Middelaldercentret – der er aldrig kedeligt på Middelaldercentret!

Efteråret er ovre os, bladene bliver gule, luften klar og frisk. Det er tid til efterårsferie! En af årets bedste uger på Middelaldercentret. Den sidste uge vi har åbent i sæsonen, og derfor giver vi den altid gas med masser af oplevelser for store og små.

MC_efterårsferie_-14.jpg
DSC_4460-Edit.jpg

Noget for hele familien

Programmet er fyldt med spændende og lærerige oplevelser for hele familien og hver dag sker der noget nyt. I begyndelsen af ugen arbejdes der i bryggerset med at lave mad, bage brød, slagte og koge til den store festdag onsdag, hvor ridder Svane har inviteret til stor turnering i fakkelskær. Der skal være stor fest i byen og madmor og hendes medhjælpere har travlt. 

Håndværkerne arbejder i deres værksteder og byens borgere passer deres hjem – og inviterer gerne indenfor til en snak om livet i Sundkøbing i år 1413.  

Ridderens rustning fremvises i byens våbenkammer på torvet – her kan børn få lov at prøve en ægte rustning lavet til Hr. Svanes søn. Den store kastemaskine, bliden, affyres dagligt og sender store tunge kugler ud over Guldborgsund.

Vi arbejder på programmet og detaljerne omkring arrangementet. Mere information kommer snart.

slide1.jpg

Kontakt os

Du altid er velkommen til at kontakte os med generelle spørgsmål.

message.png
phone-call.png
bottom of page