top of page

10.-16. juli - Falkonershow

Falkonerer - oplev fantastisk rovfugleshow (shows: 10.-16. juli)

 

Et af middelalderens mest populære tidsfordriv og sportsgrene, hvis man var adelig, var at gå på jagt med falke og kan ses afbilledet på mange samtidige illustrationer.

 

Gruppen Falconia, der ud over nogle menneskelige medlemmer også består af flere heste og 8 fugle, kommer til Middelaldercentret, hvor de vil bo i Sundkøbing, og lave to store falkonershows om dagen.

Der vil være et show om formiddagen og et om eftermiddagen. Der vil være dansk kommentator på alle shows, men gruppen taler også udmærket engelsk, hvis man er interesseret i mere viden om fuglene efter showet.

 

Gruppen har specialiseret sig i historisk jagt med fugle fra hesteryg, som man gjorde i 1400-tallet, og til de mange shows vil de tage publikum med på en rejse tilbage til dengang, jagt med fugle var den fortrukne jagtmetode blandt adelen.

At få hest, fugl og rytter til at samarbejde for at opnå succes i jagten er et kunststykke og nærmest som at se en smuk udført dans.

10:00

10:30 - 11:30

11:00

12:00

14:00

14:45 - 15:45

15:00

16:00

Middelaldercentret åbner

Buebanen er åben

Falkonershow

Bliden affyres

Ridderturnering

Buebanen er åben

Falkonershow

Middelaldercentret lukker

Ret til ændringer i programmet forbeholdes. Vejrforhold, som kraftig regn eller ekstrem varme, kan føre til ændringer eller aflysninger. 

slide1.jpg

Kontakt os

Du altid er velkommen til at kontakte os med generelle spørgsmål.

message.png
phone-call.png
bottom of page